Стани партньор на VerrioSpot
Стани партньор на VerrioSpot

Стани партньор на varriospot

Търсим партньори в различни области на живота. Ако ви допада какво правим за обществото, потърсете ни да се запознаем.

С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

Фондация “Спорт и Природа” работи в партньорство със спортни брандове, туристически авторитети, предприемачи и организатори на събития. Независимо от вида на организацията, която представлявате, нейните проекти и големина, вие също можете да станете неразделна част от нашата инициатива за насърчаване на осведомеността по отношение на спортовете и приключенията на открито и безспорните ползи от тях. Всеки е добре дошъл! Стремежът ни е да включим треньори, лекари, диетолози, атлети, мотиватори и други специалисти, които се фокусират върху и насърчават активния начин на живот в хармония с природата. Предлагаме ви популярна платформа за споделяне на вашите открития, проучвания и разбирания в областта на спорта и дейностите на открито, така че да ангажираме повече родители и цели семейства.

Партньори

Сподели в:

Share on facebook
Share on linkedin

Последни публикации

Абонирай се

Стани част от нашата общност

Последвай ни

Събития

Още за спорта

Прочети още

Обувки за бягане - модерни, минималистични или боси крака

Кои са подходящите обувки за бягане?

Кои са подходщите обувки за бягане – модерните обувки, минималистичните или босите крака? От началото на 2010 година ние сме свидетели на мащабна промяна в света на обувките за бягане с налагането на минималистичните обувки.

Пепелина 2020 - катерачно съзтезание

Хайде да се покатерим!

Приятели и фенове на катеренето каним ви на юбилейната 10-та катерачна среща и държавно първенство по скално катерене “Пепелина 2020”. Събитието ще се проведе на