Пепелина 2020 - катерачно съзтезание

Хайде да се покатерим!

Приятели и фенове на катеренето каним ви на юбилейната 10-та катерачна среща и държавно първенство по скално катерене “Пепелина 2020”. Събитието ще се проведе на 3 и 4 октомври 2020 г.

Само вижте мястото – скалите край село Пепелина, община Две Могили, Русенско – изключително живописно, китно и приятно за пребиваване селце, не само за катерачите, но и за онези, които искат да са сред природата.

Повярвайте ни – ще има и какво да катерите в изобилие. Множество линии и с различна трудност.

Организатор е Българската федерация по катерене и алпинизъм и Climbing Guide. Varrio Sport са партньори на събитието, като ще осигурят страхотни награди, а VarrioSpot ще съдействаме с медийното популяризиране и отразяването на събитието. Партньори в събитието са и Стената, XcoSports и K2 Outdoor.

Как да стигнете до мястото – навигирате до село Пепелина, община Две могили, близо до гр.Русе. От мястото за паркиране на асфалт подходът е 10 минути, а от черното пътче, което е подходящо за всяка кола – 2 минути. Има и доста приятни места за палатки.

Предвидете пристигане на мястото в петък вечер – 2 октомври. Важно е защото сянката за катерене свършва около 13 – 14 часа. Началото на срещата е 8 сутринта. Разбира се всичко зависи и от това какво ще е времето.

Още информация може да прочетете във Фейсбук страницата на събитието.

Сподели в:

Share on facebook
Share on linkedin

Последни публикации

Абонирай се

Стани част от нашата общност

Последвай ни

Събития

Още за спорта

Прочети още

Обувки за бягане - модерни, минималистични или боси крака

Кои са подходящите обувки за бягане?

Кои са подходщите обувки за бягане – модерните обувки, минималистичните или босите крака? От началото на 2010 година ние сме свидетели на мащабна промяна в света на обувките за бягане с налагането на минималистичните обувки.

Пепелина 2020 - катерачно съзтезание

Хайде да се покатерим!

Приятели и фенове на катеренето каним ви на юбилейната 10-та катерачна среща и държавно първенство по скално катерене “Пепелина 2020”. Събитието ще се проведе на