camping-list

Къмпинг: Списък с всичко необходимо

За ползите и радостта от къмпингуването можем да говорим много.

Пълноценното време, прекарано със семейство и приятели, ни зарежда с енергия и рестартира биологичния ни часовник за месеци напред. Децата ни тичат на воля и се радват на свобода, докато се учат да обичат и пазят природата.

Къмпингът е чудесен начин да излезете навън със семейството и приятелите си или дори сами. Можете да отидете сред природата в много държавни и национални паркове, в частни къмпинги или дори в собствения си двор.

Всичко това е прекрасно, но често пъти подготовката за това приключение може да изглежда обезсърчаващо, дори за опитните къмпингари.

Какво е необходимо за къмпинг?

Повечето къмпинги включват:

  • маса за пикник,
  • място за паркиране на колата ви и
  • място за поставяне на палатката ви. Много от тях имат и общи бани и течаща вода.

Екипировката и оборудването са важна част от забавлението и комфорта ви и не бихте искали да пропуснете нещо важно. ТУК ще намерите удобен и изчерпателен чеклист с всичко необходимо за едно незабравимо преживяване на открито.

Сподели в:

Share on facebook
Share on linkedin

Последни публикации

Абонирай се

Стани част от нашата общност

Последвай ни

Събития

Още за спорта

Прочети още

Обувки за бягане - модерни, минималистични или боси крака

Кои са подходящите обувки за бягане?

Кои са подходщите обувки за бягане – модерните обувки, минималистичните или босите крака? От началото на 2010 година ние сме свидетели на мащабна промяна в света на обувките за бягане с налагането на минималистичните обувки.

Пепелина 2020 - катерачно съзтезание

Хайде да се покатерим!

Приятели и фенове на катеренето каним ви на юбилейната 10-та катерачна среща и държавно първенство по скално катерене “Пепелина 2020”. Събитието ще се проведе на