стани доброволец към varriospot
стани доброволец към varriospot

Ако и ти вярваш в нашата мисия, свържи се с нас, за да работим заедно!

С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

Фондация с нестопанска цел “Спорт и Природа” е основана с ключова цел да информира обществото и да повишава осведомеността по въпроси, свързани със приключенските спортове и развлекателните дейности на открито. Нашият невероятен доброволчески екип се счита за скъпоценна форма на помощ при ежедневните усилия на организацията да изпълни своята мисия.

Нуждаем се от личности, които обичат да работят с хора и се зареждат най-добре сред природата – както търсачи на силни усещания, така и всеки, който е с бодър дух и чувства, че може да допринесе за разпространението на посланието на Фондацията и подкрепя действията, които тя извършва. Ние ви предлагаме възможност да научите повече за своята страст, както и за общността, в която се намирате, срещайки се с други ентусиасти, които споделят вашите интереси.

Фондация “Спорт и Природа” с ЕИК 205762661 е нестопанска организация в обществена полза, която извършва само и единствено некомерсиални дейности, които имат за цел да популяризират спорт и дейности, които се практикуват на открито.

Сподели в:

Share on facebook
Share on linkedin

Последни публикации

Абонирай се

Стани част от нашата общност

Последвай ни

Събития

Още за спорта

Прочети още

Обувки за бягане - модерни, минималистични или боси крака

Кои са подходящите обувки за бягане?

Кои са подходщите обувки за бягане – модерните обувки, минималистичните или босите крака? От началото на 2010 година ние сме свидетели на мащабна промяна в света на обувките за бягане с налагането на минималистичните обувки.

Пепелина 2020 - катерачно съзтезание

Хайде да се покатерим!

Приятели и фенове на катеренето каним ви на юбилейната 10-та катерачна среща и държавно първенство по скално катерене “Пепелина 2020”. Събитието ще се проведе на